غذاهای و خوراکی‌هایی که مصرف آنها باعث سقط جنین می‌شود

در زمان بارداری، اجتناب از خوردن غذاها و نوشیدنی‌هایی که ممکن است شما و کودکتان را در معرض خطر قرار دهند، ضروری است. با آگاهی از این خطرات و رعایت نکات پیشگیرانه، می‌توان از بروز مشکلات و عواقب ناشی از مصرف خوراکی‌های مضر در دوران بارداری جلوگیری کرد.

در ادامه به برخی خوراکی‌ها و غذاهایی که مصرف آن‌ها در دوران بارداری توصیه نمی‌شود اشاره کرده‌ایم:

مصرف آناناس در زمان بارداری

آیا خوردن آناناس در دوران بارداری خطری برای جنین دارد؟

خوردن آناناس در دوران بارداری به دلیل اینکه این میوه حاوی آنزیم بروملین است ممکن است موجب سقط جنین شود به این خاطر که خوردن این میوه باعث نرم شدن دهانه رحم (سرویکس) می‌شود و باعث انقباضات زایمان زودرس می‌شود.
اما اگر در دوران بارداری ویار آناناس دارید حتما با پزشک خود مشورت کنید ، به نظر می‌رسد که مصرف متعادل آناناس مشکلی نداشته باشد.

خوردن خرچنگ در بارداری

خرچنگ یکی از مهم ترین غذاهایی است که موجب سقط جنین می‌شود. خرچنگ با اینکه یک منبع خوب از کلسیم است اما به دلیل وجود مقدار زیادی کلسترول در آن برای خانم‌های بارداری مناسب نیست و باعث انقباض رحم و خونریزی داخلی می‌شود.

مضرات زعفران بر روی جنین

مصرف زعفران خطر سقط جنین را افزایش می‌دهد و با وجود اینکه زعفران خواص زیادی دارد و همچنین نشاط آور است اما به خانم‌های باردار توصیه می‌شود که در دوران بارداری حتما از مصرف زعفران دوری کنند.

مصرف گیاه شیرین بیان در بارداری

یکی دیگر از خوراکی‌های ممنوعه در دوران بارداری شیرین بیان است و می‌توان اشاره کرد که این ماده گیاهی حاوی گلیسیرین است که موجب برهم خوردن تعادل هورمونی بدن می‌شود که ممکن است این موضوع باعث سقط جنین شود پس در نتیجه از خوردن غذاها و خوراکی هایی که حاوی شیرین بیان هستند خودداری کنید.

خوردن فست فود برای خانم‌های باردار

خوردن فست فود برای خانم‌های باردار

بهتر هست که در دوران بارداری خوردن فست فود را محدود کنید چرا که فست فود‌ها به دلیل داشتن کالری، چربی و قند مضر هستند و همچنین به این دلیل که حاوی مقدار کمی از مواد مغذی هستند بهتر است که در دوران بارداری از غذاهای فست فودی کمتر استفاده شود.

کنجد برای خانم‌های باردار

مصرف کنجد در دوران بارداری چه کنجد سیاه و چه کنجد سفید و یا حتی مصرف کنجد به همراه عسل بخصوص در اوایل بارداری ریسک سقط جنین را به همراه دارد.

مصرف جگر در زمان بارداری

بهتر است که در زمان بارداری مصرف جگر را به دو بار در ماه کاهش دهید به این دلیل که جگر انواع حیوانات سرشار از ویتامین آ هستند که مصرف آن در دوران بارداری منجر به تجمع بیش از حد رتینول در بدن می‌شود که برای سلامت جنین مناسب نیست.

آیا آلوئه‌ورا برای سلامتی خانم باردار و جنین مناسب است؟

این درست است که آلوئه‌ورا برای سلامتی مفید است اما نه برای زنان باردار، زیرا آلوئه ورا حاوی ماده‌ای به نام آنتراکینون‌ها است که در واقع نوعی ملین بوده و باعث انقباضات رحمی و خونریزی لگن می‌شود و ممکن است این موضوع منجر به سقط جنین شود.

میوه پاپایا چه تاثیری روی جنین دارد؟

پاپایا میوه‌ای است که بهتر است محض احتیاط از خوردن آن دوری کنید چرا که کال آن خاصیت ملین دارد و باعث زایمان زودرس می‌شود و همچنین دانه‌های پاپایا سرشار از آنزیم‌هایی است که انقباض رحمی را در پی دارد و خطر سقط جنین را افزایش می‌دهد.

تاثیر میوه مورینگا روی سلامتی مادر و جنین

میوه مورینگا منبع خوبی از پتاسیم، آهن و ویتامین‌ها است و مصرف محدود آن با مشورت پزشک مشکلی ندارد اما در نظر داشته باشید که میوه مورینگا مقدار زیادی آلفا-سیتو سترول دارد و برای دوران بارداری مناسب نمی‌باشد و اگر سابقه سقط جنین دارید به هیچ عنوان این میوه را مصرف نکنید.

مضرات گیاهان دارویی بر روی جنین

مضرات گیاهان دارویی بر روی جنین

به هیچ عنوان در دوران بارداری به صورت خود سرانه هر نوع گیاه دارویی را مصرف نکنید. چرا‌که برخی از گیاهان دارویی مانند سنتلا بر روی جنین تاثیر می‌گذارند.

آیا هلو ضرری برای خانم‌های باردار دارد؟

مصرف زیاد هلو در دوران بارداری باعث ایجاد گرمای شدید در بدن می‌شود که ممکن است منجر به خونریزی داخلی شود. اما مصرف کم آن و جدا کردن پوست آن قبل از مصرف به دلیل اینکه کرک‌های آن موجب سوزش و خارش گلو می‌شود مشکلی برای شما ایجاد نمی‌کند.

سیب زمینی جوانه زده چه مشکلاتی را برای جنین در پی دارد؟

سیب زمینی‌هایی که جوانه زده است برای خانم‌های بارداری مناسب نیست و به این دلیل است که سیب زمینی جوانه زده حاوی سولانین است و این موضوع باعث اختلال در رشد و سقط جنین می‌شود.

مصرف انواع ادویه‌ در دوران بارداری

یکسری از ادویه‌ها مانند شنبلیله، زیره سیاه، سیر، فرشته خوش و نعناع فلفلی هستند که مصرف آن‌ها در دوران بارداری موجب تحریک رحم و انقباضات، زایمان زودرس و حتی سقط جنین شود.

خوردن سیب وحشی برای زمان بارداری

سیب وحشی به این دلیل که ماهیت اسیدی دارد و ترش است مصرف آن در دوران بارداری توصیه نمی‌شود زیرا که باعث انقباضات رحمی و زایمان زودرس می‌شود که ممکن است منجر به سقط جنین شود.

ارسال یک دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

X